BODROGKISFALUD HÍREI

KMB Iroda átadása

Ismét állandó rendőri jelenlét lesz Bodrogkisfaludon, mert a helyi közösségi ház épületében 2018. április 11-én hivatalosan is felavatásra került az új kmb-iroda.

Az új KMB-s iroda avatása

Az új irodában Széll János rendőr főtörzsőrmester két települést, Bodrogkisfaludot és Bodrogkeresztúrt látja majd el a jövőben. A rendőri jelenlét eddig is folyamatos volt Bodrogkisfaludon, hiszen egy kezemen meg sem tudnám számolni, hány rendőr lakik a településen – mondta a szerdai avatón Ádám László polgármester. - Bár Bodrogkisfaludon szinte minimális a bűnözés, kisebb rendbontások és közlekedési balesetek elő szoktak fordulni, de azoknak a zömét nem helyiek, hanem átutazók okozzák…

Nagyon szeretek Zemplénbe jönni, hiszen születésem okán magam is zempléni vagyok – mondta az avatóünnepségen Ruszkai József rendőr ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság gazdasági rendőrfőkapitány-helyettese. – Eszembe jutott, tíz évvel ezelőtt egy taktaközi településen avattunk kmb-irodát. Nem szeretném felidézni az akkori eseményeket, de annak akkor ott aktualitása volt. Ennek a mai irodaavatásnak nincs ilyen jellegű aktualitása. Hiszem és vallom, a biztonságba beruházott összeg mindig megtérül, hiszen az emberek biztonsága mindennél többet ér. Ennek a térségnek, azon belül is Bodrogkisfaludnak vonzereje van, egyre többen költöznek ide, mert ezen a településen nyugalmat, rendet találnak. Ha ezzel az irodával, az itt szolgálatot teljesítő rendőrökkel ez a biztonsárzet tovább fokozódik, akkor a célunkat el is értük.”

 

Széll János körzeti megbízott havonta egy alkalommal fog majd ügyfélfogadást tartani

az új irodában, miden hónap első keddjén 9.00 – 10.00 óra között,

aki a 06-30-611-5032-es telefonszámon is elérhető.