BODROGKISFALUD HÍREI

Szépkorúak Napja 2017.10.27.

  Községi Önkormányzatunk 2017-ben az elmúlt évekhez képest korábban, október 27-én, pénteken 15 órától rendezte meg a Szépkorúak Napját. Ezen a jeles ünnepi eseményen településünk 65 éven felüli lakóinak kedveskedtünk vidám, zenés műsorral, finom vacsorával és egy kis ajándékkal.

Az ünnepi rendezvény előtt, a délelőtt folyamán Ádám László polgármester úr az otthonában köszöntötte Bodrogkisfalud legidősebb női és férfi lakóját. A 95 éves Bodnár Józsefné Zsófika néni és a 91 éves Zöldi Pál is nagy örömmel fogadta a köszöntést és az ajándékot.

A délutáni programon a szépkorúakat elsőként a helyi óvoda nagycsoportos gyermekei köszöntötték versekkel, dalokkal. Utána Ádám László polgármester úr mondta el ünnepi köszöntőjét. Egy csodálatos vers következett Zakuczki Istvánné előadásában, majd Szűcs Edina tiszteletes asszony és Kertész Ferenc esperes úr ünnepi gondolatait hallgatta meg a közönség. A műsor második részében elsőként Kegye János pánsípművész előadása varázsolta el a szépkorúakat, majd zárásként a tarcali Harlequin Táncsport Egyesület két csoportja mutatta meg tánctudását. Öt óra után került felszolgálásra az önkormányzat konyháján elkészített finom vacsora, valamint a desszert. Az estét záró kötetlen beszélgetések alatt kiosztásra került a jelenlévőknek az Önkormányzat egyszeri támogatása is, amelyet minden 65 éven felüli lakosunk átvehetett a következő hét folyamán.

 

A Községi Önkormányzat köszönetét fejezi ki mindenkinek, akik eljöttek erre

az ünnepi eseményre, és kívánunk településünk valamennyi szépkorú lakójának

nagyon jó egészséget és hosszú, boldogságban megélt nyugdíjas éveket!